top of page
Stones Massage

Een oase van relaxatie

VERWEN UZELF MET EEN OOSTERSE MASSAGE

Het team van Oosterse Massage verzorgt u met de gepaste behandeling. Laat u door ons verwennen met een ontspannende massage in een rustige omgeving.

Onze behandelingen

Back Massage

Chinese massage

60 min.

€55

Massage

Thaïse massage

60min.

€65

Reflexology Therapy

Voetmassage

30/60 min.

€35/€55

Physiotherapy

Sportmassage

60 min.

€65

Leg Injury

Medische massage

60 min.

€65

Hot Stone Massage

Hot stone-massage

60 min.

€65

Getuigenissen

Wat onze klanten vertellen

"Na stevige last van nek en schouders, ben ik er toch eens binnengegaan en ik werd aangenaam verrast. Ik werd snel geholpen, zodra ik binnenkwam, riep de bediende achter de balie al gauw een masseuse. Ik nam een korte massage van een half uur. Een klein Aziatisch dametje begon mij te masseren, en het ging er echt stevig aan toe. Ik had gevraagd voor nek en schouders, maar ze behandelde gelijk ook men hele rug, armen en kuiten. Achteraf kreeg ik nog een tas thee aangeboden en was ik heerlijk ontspannen."

Myrthe

"Ik kan er gewoon binnenstappen en meestal staat er iemand klaar. Als ik er al moet wachten, dan krijg ik een kop thee aangeboden waarvan je proeft dat het authentiek kopje thee is. De massages zijn er van hoog niveau. Mijn eerste keer schrok ik van de stevigheid waarmee het toch wel tengere mevrouwtje kneedde, drukte en duwde. Het kneden in de steenharde spieren, maakte dat ze de dag erna wel een pak soepeler waren."

Davy

"Ben hier al even vaste klant, en ben altijd super tevreden! Toffe goedlachse baas, je kan er altijd wel terecht zonder afspraak en zonder al te lang te moeten wachten! De masseuses hebben gouden handjes! Zalig relaxed en je voelt je zoveel beter achteraf! Ze nemen ook de tijd om problemen met nek en rug op te lossen, ze doen hier meer aan dan een gewone kiné ! Zelf ben ik fan van de voetmassages! Toppertje! En voor zo'n prijsje zeker super! Absolute aanrader!"

Mathias

Openingsuren

Alle dagen geopend van 11.00u tot 22.00

bottom of page